_zonienwoud_foretdesoignes.jpg

ANDREAS BAELE MONITORING

See the unexpected

Andreas Baele Monitoring biedt totaalpakketen voor monitoring aan. Startend bij een voorstudie, het terreinwerk, de analyse, het rapporteren tot het geven van advies en het opmaken van een vervolgstudie. Hiernaast verhuren wij ook monitoringmaterialen op aanvraag.

Contacteer ons
 

ANDREAS BAELE MONITORING

 
facebook_untitled.jpg

OVER ANDREAS BAELE

Ik studeerde een Bachelor Agro- en Biotechnologie Groenmanagement aan de Hogeschool Gent. In mijn derde jaar deed ik een stage in Nieuw-Zeeland waar ik al een eerste keer in contact kwam met monitoring van fauna. We gingen er in het gebied op zoek naar invasieve roofdieren. Daarna begon ik mijn Master Climate Studies aan de Wageningen Universiteit in Nederland. Tijdens mijn Masterstage werkte ik rond rehabilitatie van rivieroevers in Zuid-Afrika.

IMG_20180126_152937.jpg

LIFE+OZON

De laatste jaren werkte ik voor het Life+OZON project, een Europees project dat de Ontsnippering van het ZONiënwoud wilde aanpakken. Binnen dit project werden verschillende tunnels onder de wegen aangelegd en Ecoduct Groenendaal over de ring rond Brussel. Eén van mijn taken bestond uit het monitoren van de infrastructuur. Het is gedurende deze periode dat ik nog meer werd gebeten door de monitoringmicrobe.

Indien je geïnteresseerd bent in de resultaten van het Life+OZON project kan je op deze website terecht. Het volledige rapport dat gemaakt werd in samenwerking met Natuurpunt kan je hier downloaden.

Website Life+OZON
IMG_20190319_151355.jpg

DIENSTEN EN PRODUCTEN

Wij bieden een totaalpakket aan voor monitoring. Maar de producten en diensten zijn ook afzonderlijk beschikbaar.